Koja ja naša misija?

Misija tvrtke je zaštita i očuvanje zdravlja životinja. Doprinos koji u tom pogledu ova tvrtka pruža leži u mogućnosti koju nudimo proizvođačima, zastupnicima i distributerima veterinarsko medicinskih proizvoda, pribora za upotrebu u veterinarstvu ili dodataka prehrani za životinje da uz razumna ulaganja na jednom mjestu dobiju stručna i cjelovita rješenja te kompletnu strukturu djelatnosti i usluga potrebnih za uspješno uvođenje i plasman svojih proizvoda na tržište Republike Hrvatske.

Girl with dog

Uvođenje i plasman veterinarsko medicinskih proizvoda, pribora za upotrebu u veterinarstvu ili dodataka prehrani za životinje podrazumijeva strukturu djelatnosti koja zahtjeva dodatan vlastiti ljudski potencijal a samim time i velika ulaganja. Tako mnogi veterinarsko medicinski proizvodi, pribor za upotrebu u veterinarstvu ili dodaci prehrani za životinje na Hrvatskom tržištu ne ugledaju svjetlo dana, ili se s njega povlače jer njihova komercijalizacija u odnosu na uloženo nema ekonomsku isplativost. Mnogi od tih proizvoda mogli bi dodatno doprinijeti zaštiti i očuvanju zdravlja životinja te unaprijediti rad doktora veterinarske medicine u svakodnevnoj praksi. Iz tog razloga osnovana je tvrtka M2Guide d.o.o. kako bi omogućila proizvođačima, zastupnicima i distributerima navedenih proizvoda da uz razumna ulaganja uspješno lansiraju i plasiraju svoje proizvode na Hrvatsko tržište a sve kako tržište ne bi bilo zakinuto za veliki broj potencijalno kvalitetnih proizvoda za zaštitu zdravlja životinja.

Woman and Bengal cat lie on the bed

Važan zadatak tvrtke je edukacija doktora veterinarske medicine o pravilnoj upotrebi zastupanog proizvoda, njegovim karakteristikama sa praktičnog i znanstvenog aspekta te utjecaju koji upotreba takvog proizvoda ima na njega odnosno njegovog pacijenta. Također, prikupljanjem informacija praktične upotrebe i prenošenjem tih informacija u edukativne svrhe, ova tvrtka brine se da se izvuku maksimalno korisne smjernice upotrebe proizvoda u svrhu zaštite zdravlja životinja.

Vizija tvrtke jest postati vodeća tvrtka pružatelj usluga i djelatnosti za uspješno uvođenje i plasman veterinarsko medicinskih proizvoda, pribora za upotrebu u veterinarstvu i dodataka prehrani za životinje prepoznata od velikog broja proizvođača, zastupnika i distributera te tvrtka koja će svojim doprinosom na lansiranje i plasman istih proizvoda pozitivno doprinositi zaštiti i očuvanju zdravlja životinja i unaprjeđenju rada doktora veterinarske medicine u svakodnevnoj praksi.